Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Elektrotechnische installaties jachtbouw

Elektrotechnische installaties jachtbouw

Friesland Mariteam is een deskundige en betrouwbare partner op gebied van elektrotechnische installaties aan boord van jachten. Van engineering tot uitvoering, maar ook installatie en onderhoud, we doen alles zelf. Onze ervaren vakmensen installeren uw complete technische infrastructuur volgens alle geldende veiligheidsnormen. Hierbij worden kwaliteit en functionaliteit effectief met elkaar verbonden.

Maatwerkoplossingen

Friesland Mariteam biedt ook maatwerkoplossingen bij technische uitdagingen aan uw bestaande elektrotechnische installaties. Het aanleggen van bekabeling, het opbouwen van schakelpanelen en het installeren van de diverse systemen, zoals meetapparatuur en navigatiesystemen. Het is een greep uit onze diensten voor de jachtbouw. Met onze oplossingen voorzien wij uw schip voor vele jaren van een veilige en betrouwbare basis.

Refits van elektrotechnische installaties

Ook voor een complete refit bent u bij Friesland Mariteam aan het juiste adres. Wij passen het elektrotechnische systeem van uw schip naar wens aan en kunnen deze van alle moderne gemakken voorzien. Een refit van de sanitaire installaties bestaat ook tot de mogelijkheden.