Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Sanitaire installaties scheepsbouw

Sanitaire installaties scheepsbouw

Binnen de scheepsbouw is Friesland Mariteam een veelgevraagd partner voor het inbouwen van de sanitaire installaties aan boord. Ook op beroepsschepen zijn veilige en topkwaliteit sanitaire voorzieningen onmisbaar. Wij leggen een functioneel sanitair systeem aan, perfect aangepast aan de bestaande basis van een schip.

Meedenken tijdens het engineeringsproces

Bestaat uw schip alleen nog maar op een tekening? Wij denken graag mee over de toekomstige sanitaire installaties aan boord. Door onze jarenlange ervaring binnen de scheepsbouw hebben wij voor elke technische en sanitaire uitdaging een oplossing.

Topkwaliteit sanitaire installaties

Ons ervaren team van vaste medewerkers zorgt ervoor dat het inbouwen van de sanitaire installaties bij u aan boord volgens alle veiligheids- en kwaliteitsnormen gebeurt. Binnen het samen afgesproken tijdsbestek en budget zorgen wij voor perfect werkend, veilig en hoogwaardig sanitair systeem.