Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Scheepsbouw

Scheepsbouw

Binnen de scheepsbouw is een betrouwbare technische basis noodzakelijk voor de prestaties van een schip. Het is van belang dat alle technische disciplines aan boord een functioneel en veilig geheel vormen. Friesland Mariteam heeft jarenlange ervaring met de engineering en uitvoering van elektrotechnische installaties, sanitaire installaties en HVAC-techniek in de maritieme sector.

Specialist in scheepsbouw

Als scheepsbouwer of -eigenaar kunt u ervan op aan dat wij u van A tot Z ontzorgen op gebied van de technische en sanitaire installaties aan boord. We leveren altijd de hoogste kwaliteit binnen het afgesproken tijdsbestek en budget. Verder zijn wij een no-nonsense en transparant bedrijf en werken wij met een vast team van betrouwbare en ervaren vakmensen.

Onze projecten

Wilt u een indruk krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk dan onze pagina met gerealiseerde projecten. Wij gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg en denken daarom ook graag met u mee bij andere en zelfs uitzonderlijke vraagtukken binnen de scheepsbouw.