Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Sanitaire installaties jachtbouw

Sanitaire installaties jachtbouw

Het aanleggen van sanitaire installaties binnen de jachtbouw is voor de vakmensen van Friesland Mariteam een onderdeel van hun werkzaamheden waar ze jarenlange ervaring in hebben. We voorzien uw schip van een functioneel sanitair systeem, of passen uw bestaande systeem aan volgens uw wensen. De installatie van onder andere het complete drinkwatersysteem, het vuilwatersysteem en de bijbehorende pompen wordt volledig op maat en volgens alle belangrijke veiligheidsnormen voor u uitgevoerd.

Sanitaire installaties van de hoogste kwaliteit

Bij Friesland Mariteam maken we gebruik van alleen hoogwaardige materialen, wat een lange levensduur van uw sanitaire systeem aan boord garandeert. Naast maatwerk in sanitaire installaties is Friesland Mariteam ook uw partner voor een complete refit van het sanitaire systeem op uw schip. Neem contact met ons op (button)Wij realiseren een complete renovatie en zorgen ervoor dat uw installatie weer aan alle moderne eisen voldoet. Ook is de refit van uw elektrotechnische systeem mogelijk.