Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Jachtbouw

Jachtbouw

Friesland Mariteam is binnen de jachtbouw een hoogwaardige uitvoerder op het gebied van elektrotechnische installaties, sanitaire installaties en voortstuwingstechniek. Onze ervaren
vakmensen weten hoe een functioneel geheel gevormd moet worden van alle technische disciplines aan boord. Veiligheid en betrouwbaarheid is van groot belang voor de technische basis van uw schip.

Wij hebben een jarenlange ervaring met engineering en de uitvoering van technische installaties in de jachtbouw. Een compleet nieuwe installatie? Het aanpassen van een bestaande installatie? Of misschien een complete refit? Wij hebben de juiste kennis in huis om dit op een hoogwaardig niveau te realiseren. Verder bieden wij voordelen bij de aanschaf en installatie van navigatiesystemen.

Onze projecten

Wilt u een indruk krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk dan onze pagina met gerealiseerde projecten. Wij gaan geen technische uitdaging uit de weg en denken daarom ook graag met u mee bij andere en zelfs uitzonderlijke vraagtukken binnen de jachtbouw.